Home Behandelingen Workshops Foto's Producten Partners Contact

Make-up workshop

- Gezellige en informatieve avond met producten van o.a. Golden Rose. Ook leuk als bedrijfsuitje of als toevoeging aan een vrijgezellenfeest. U bepaald zelf wat voor make-up we gaan bespreken, een mooie natuurlijke dag make-up of juist een mooie avond make-up geschikt voor bijvoorbeeld een galafeest! - Neem hier alvast een kijkje in het assortiment van Golden Rose cosmetics.
Bijna alle producten die ik bij de workshops gebruik zijn ook bij mij te bestellen. Voor alle workshops geldt het volgende: van 6-10 personen, v.a. € 5,50 per persoon, (dit bedrag vervalt als er voor meer dan € 110,- aan producten wordt besteld). Neem voor het boeken van een workshop contact op via info@chantallehairandbeauty.nl, 06-13844048, of via het contactformulier.

Skin Care workshop

- leerzame avond met fijne producten van Valcena Paris en Golden Care. Tips voor een goede verzorging van de huid, persoonlijk productadvies en natuurlijk kunt u specifieke vragen over uw huid die avond ook stellen. - Lees hier verder voor meer informatie over de producten van Valcena Paris en Golden Care.

Tiener workshop

- Skincare of Make-up variant - Leerzame en gezellige dag waar uw tiener een mooie lichte dag make-up geleerd krijgt die gepast is voor de leeftijd, of tips over het goed verzorgen van de huid die bij tieners vaak onrustig en moeilijk te verzorgen is. Kortom een gezellige en leerzame workshop voor alle tieners. Met o.a. producten van Valcena Paris en Golden Care.
Workshops
© Chantalle Hair and Beauty 2014
Workshops